Kontakt Haldrup Byg for et uforpligtende møde
Grønlandsvej 11
Horsens, Danmark
Mandag - søndag
8:00 - 17:30
+45 26 70 48 88
info@haldrupbyg.dk

Indretning

Indretning af messestande, butikker og kontormiljøer

Haldrup Byg har gennem årene hjulpet adskillige butikker og virksomheder med at indrette lokaler, køkkener, kontorer og lagerplads.

Haldrup Byg tager altid udgangspunkt i, hvordan kunden gerne vil bruge rummet, så indretningen bliver praktisk, naturlig og hænger sammen i en helhed.

Ved større byggerier har en indretningskonsulent ofte lavet indretningen. Herefter tilknyttes Haldrup Byg projektet og udfører arbejdet. Tegningerne laves i 3d, så det er nemmere for kunden at forholde sig til indretningen og de tænkte arbejdsgange.

Udover at arbejde med færdige indretningsplaner, så har Haldrup Byg også stor erfaring med selv at indrette særligt butikker og kontorer.

Alle opgaver foregår i tæt samarbejde med kunden og eventuelt indretningskonsulenter. Haldrup Byg prioriterer altid at tage et ekstra møde, hvis det er nødvendigt for at være sikker på at komme godt i mål. Hvis der er behov for specialløsninger, så kan Haldrup Byg også hjælpe med det. Haldrup Byg sørger altid for, at indretningsarbejdet tager udgangspunkt i den enkelte kunde.

Haldrup Byg udfører indretningsopgaver i hele landet og udlandet – primært Europa.

Læs mere om Haldrup Bygs services indenfor ENTREPRISE, MONTAGE, RENOVERING og BYGGERI

Bliv ringet op

Udfyld formularen også ringer vi dig op inden for kort tid.