Kontakt Haldrup Byg for et uforpligtende møde
Grønlandsvej 11
Horsens, Danmark
Mandag - søndag
8:00 - 17:30
+45 26 70 48 88
info@haldrupbyg.dk

Om Haldrup Byg

Haldrup Byg er en byggevirksomhed, der hjælper private og erhverv med alle typer af tømrer- og byggeopgaver. Alt sammen udført i højeste kvalitet med fokus på god, ærlig og professionel service.

Haldrup Byg har mange års erfaring med blandt montage og indretning af butikker, kontorer og virksomheder samt mere traditionelle tømreropgaver som udskiftning af tag og gulv, tilbygninger, nyt køkken og nyt badeværelse.

Virksomheden, som blev etableret i 2004 af Nickolei Abrahamsen, der er udlært snedker og siden 1998 har arbejdet som tømrer, er vokset fra at være en enkeltmandsvirksomhed til i dag at være et ApS. Virksomhedens vækst skyldes primært en stabil stab af medarbejdere, lærlinge og samarbejdspartnere, som alle sætter en stor ære i at udføre godt håndværk og løse byggeopgaver af den bedste kvalitet.

Haldrup Byg ligger i byen Haldrup tre km. nord for Horsens. Virksomheden løser byggeopgaver i Danmark og i udlandet – primært Europa – herunder Norge, Færøerne og Tyskland. Byggeri i udlandet kan lade sig gøre, fordi virksomheden kan trække på stabile og dygtige medarbejdere samt loyale samarbejdspartnere.

For Haldrup Byg er god kommunikation, overblik og kvalitetssikring nøgleord. Byggeopgaverne bliver løst professionelt og korrekt, tidsplaner bliver overholdt, og kunderne bliver hele tiden informeret om, hvordan projektet forløber.

Haldrup Byg afsætter altid god tid til at lytte til kunden, forventningsafstemme og kommer gerne med gode idéer og forslag til kundens projekt.

Læs mere om Haldrup Bygs services til PRIVATE og ERHVERV.

http://haldrupbyg.dk/erhverv/

Bliv ringet op

Udfyld formularen også ringer vi dig op inden for kort tid.