Kontakt Haldrup Byg for et uforpligtende møde
Grønlandsvej 11
Horsens, Danmark
Mandag - søndag
8:00 - 17:30
+45 26 70 48 88
info@haldrupbyg.dk

Renovering

Efterisolering og udskiftning af tage og træværk

Haldrup Byg har mange års erfaring med renoveringsarbejde – herunder blandt andet udskiftning af tag, træbeklædning, vinduer og døre samt efterisolering og udbedring af skader.

Renovering kan anbefales ved eksempelvis slidt træbeklædning eller utætte døre, vinduer og tag. Ofte kan en renovering være med til at give byggeriet et nyt udtryk og sikre en lavere varmeregning.

Haldrup Byg kan trække på en stabil medarbejderstab og professionelle samarbejdspartnere og underleverandører, så kunden kan få hjælp til hele renoveringsprojektet – blandt andet murerarbejdet, elektrikerdelen og maleropgaverne.

Med Haldrup Byg er kunderne sikret god kommunikation, overblik og kvalitetssikring. Opgaverne bliver løst professionelt og korrekt, tidsplaner bliver overholdt, og kunderne bliver hele tiden informeret om, hvordan projektet forløber.

Haldrup Byg afsætter altid god tid til at lytte til kunden, forventningsafstemme og kommer gerne med gode idéer og forslag til kundens projekt. De ansatte hos Haldrup Byg sørger for at rydde op hver dag. Og når projektet er færdigt, bliver det afleveret i pæn stand.

Haldrup Byg udfører renovering for private og erhverv i hele landet og udlandet – primært Europa.

Læs mere om Haldrup Bygs services indenfor ENTREPRISE, MONTAGE, INDRETNING og BYGGERI.

Bliv ringet op

Udfyld formularen også ringer vi dig op inden for kort tid.