Kontakt Haldrup Byg for et uforpligtende møde
Møllebæk 16
Horsens, Danmark
Mandag - søndag
8:00 - 17:30
+45 26 70 48 88
info@haldrupbyg.dk

Services til Erhverv

Haldrup Byg har stor erfaring og ekspertise indenfor montagearbejde, indretning og renovering af butikker, kontorer, virksomheder og udstillinger bl.a. opsætning af inventar, vægge, reoler, hylder.

Haldrup Byg tilbyder entreprise og tager dermed ansvaret for hele projektet eller at forestå bygge- og montageopgaver i tæt samarbejder med virksomhedens projektleder, indretningskonsulenter og håndværkere.

Ved større byggerier har en indretningskonsulent ofte lavet indretningen. Her tilknyttes Haldrup Byg projektet og udfører arbejdet. Udover at arbejde med færdige indretningsplaner, har Haldrup Byg også stor erfaring med selv at indrette butikker og kontorer.

Alle opgaver foregår i tæt samarbejde med kunden og eventuelt indretningskonsulenter. Haldrup Byg prioriterer altid at tage et ekstra møde, hvis det er nødvendigt, for at være sikker på at komme godt i mål.

Haldrup Byg kan ligeledes hjælpe erhvervskunder med tilbygninger og ombygninger. Nogle kunder har brug for hjælp til færdiggørelsen af et byggeri – det kan eksempelvis være at skifte køkken, lave en garage eller et skur. Andre har brug for hjælp til renoveringsarbejde herunder blandt andet udskiftning af træbeklædning, vinduer, døre og tag.

Haldrup Byg kender alle led i processen og har et solidt samarbejde med kompetente samarbejdspartnere og underleverandører i byggebranchen.

Haldrup Byg udfører opgaver for erhverv i hele landet og udlandet – primært Europa.

Læs mere om Haldrup Bygs services indenfor ENTREPRISE, MONTAGE, INDRETNING og RENOVERING.