Kontakt Haldrup Byg for et uforpligtende møde
Møllebæk 16
Horsens, Danmark
Mandag - søndag
8:00 - 17:30
+45 26 70 48 88
info@haldrupbyg.dk

Services til private

Haldrup Byg tilbyder at hjælpe private med alt indenfor byggeri og energioptimering. Det kan blandt andet være en tilbygning, ombygning, nyt tag, nye døre og vinduer, køkken, bryggers samt badeværelser.

Med en særlig ekspertise indenfor energioptimering, kan Haldrup Byg tilbyde professionel og konkret vejledning i energioptimering af private boliger. Haldrup Byg undersøger blandt andet, om isoleringen er korrekt, og om der er behov for nye vinduer og døre.

Til kortlægning af energiforbruget bruger Haldrup Byg droner og termisk kamera. En drone med kamera giver adgang til at undersøge høje bygninger og tagkonstruktioner for bl.a. svamp og utætheder. Et termisk kamera er velegnet til at bruge om vinteren for at se, om varmen siver ud.

Med Haldrup Byg er private boligejere sikret god kommunikation, overblik og kvalitetssikring. Opgaverne bliver løst professionelt og korrekt. Tidsplaner bliver overholdt, og kunden bliver hele tiden informeret om, hvordan projektet forløber. Haldrup Byg afsætter altid god tid til at lytte til kunden, forventningsafstemme og kommer gerne med gode idéer og forslag til kundens projekt.

De ansatte hos Haldrup Byg sørger for at rydde op hver dag. Og når projektet er færdigt, bliver det afleveret i pæn stand.

Byggeopgaver og energioptimering for private udføres i hele landet.

Læs mere om Haldrup Bygs services til BYGGERI og ENERGIOPTIMERING.